Skip to content

Tykkimäen kesäkonsertit

Tykkimäen Huvipuiston kesäkonsertit järjestetään tänä kesänä – lavalle nousee Suomen huippuartisteja.

Tykkimäen Huvipuistossa jo useiden vuosien ajan järjestetyt kesäkonsertit ovat taas täällä. Heinäkuun jokaisena torstaina lavalle nousee Suomen huippuartisteja. Lavalla on nähty niin suomirokin klassikoita kuin artistitaivaan uusimpia tähtiä.

Tänä kesänä suositut konsertit päästään järjestämään jälleen ja lavalle nousee mm. historiallisen määrän Emma-pystejä kahminut BEHM sekä suomirokin legendat Popeda, Neljä Ruusua ja Kolmas Nainen.

– On hienoa, että pääsemme järjestämään konsertit tänä kesänä. Toivotamme artistit ja katsojat erittäin lämpimästi tervetulleeksi ja nauttimaan pitkästä aikaa livemusiikista huvipuiston uniikkiin miljööseen, kertoo Tykkimäen toimitusjohtaja Sakari Pasanen.

Tykkimäen laaja alue mahdollistaa turvavälien pitämisen ja katsojilta toivotaan voimassa olevien koronaohjeistuksien noudattamista.

– Asiakkaiden terveysturvallisuudesta huolehtiminen on osa jokapäiväistä toimintaamme huvipuistossa ja samat ohjeistukset ovat käytössä myös iltakonserteissa. Asiakkaiden ja henkilökunnan yhteistyöllä saamme varmasti järjestettyä unohtumattomat kesäkonsertit, jatkaa Pasanen.

Pääsyliput ovat myynnissä Tykkimäen verkkokaupassa sekä niitä voi ostaa huvipuiston portilta. Konsertti-iltoina ei ole ilmaista sisäänpääsyä klo 16 jälkeen. Kaikki konsertit alkavat klo 19.00 ja ovat ikärajattomia. Alle 90cm pitkät lapset pääsevät kesäkonsertteihin ilmaiseksi, maksavan huoltajan seurassa.

Olavi Uusivirta 8.7.

Osta konserttiliput

Neljä Ruusua 15.7.

Osta konserttiliput

Kolmas Nainen 22.7.

Osta konserttiliput

Miten huvipuistoon pääsee?

Tykkimäelle on helppoa saapua niin omalla autolla, kuin julkisilla.
Huvi- ja vesipuistossa on runsaasti maksutonta pysäköintitilaa ja pääset helposti kävellen huvipuistosta Aquaparkiin ja Campingille.
Kouvolan Prisman katon alla sijaitsevaan Actionparkiin on myös helppoa ja vaivatonta tulla pitämään hauskaa ja autosi saat katettuun parkkihalliin.

Saapumisohjeet

Tilaa Tykkimäen uutiskirje!

Kuulet ensimmäisenä jännittävistä uutuuksista ja parhaista tarjouksista.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Hae sivustolta