Skip to content

Ryhmät & yritykset

Tykkimäen huvipuisto on loistava luokkaretkikohde ja yhteistyökumppanit ja työntekijät muistavat kesän parhaan päivän vielä pitkään.

Tee varaus

Luokkaretket

Luokkaretki Tykkimäen huvipuistoon on koko kouluvuoden kohokohta! Huvipuistolaitteiden lisäksi Tykkimäellä voi irrotella kiipeilyrata Atreenalinilla tai pelata minigolfia. Toteutamme mielellämme kanssanne mukavan ja antoisan retkipäivän ruokailuineen.

Varaa luokkaretki

Ryhmäedut

Tarjoamme alla olevan hinnaston mukaisesti koululuokille, harrastusporukoille ja muille ryhmille edullisen ja ikimuistoisen huvipuistopäivän Tykkimäellä. Ryhmäedut ovat yli 15 hengen ryhmien käytössä.

Huvipuistoranneke yli 120 cm 37 €
Huvipuistoranneke 90–120 cm 30 €
Tarjoamme yhden kahvilipukkeen / 15 henkilöä

Yksi maksuton Tykkimäki-kortti (sis. viisi laitelippua) / 15 henkeä:
1 kortti / 15 henkeä
2 korttia / 30 henkeä
3 korttia / 45 henkeä

Varausohjeet ryhmille

  • Huvipuiston kesäkausi alkaa pääsääntöisesti toukokuun lopussa ja päättyy elokuun lopussa. Tarkemmat aukioloajat ja mahdolliset poikkeukset aukioloajoissa näet nettisivuiltamme.
  • Ennakkovarauksen huvipuistoon voit tehdä reilusti etukäteen. Ilmoita ennakkovarausta tehdessä ryhmän nimi, ryhmän koko pituusrajoineen (yli/alle 120 cm), tulopäivä ja yhteyshenkilön nimi.
  • Jos retkipäivänä ryhmän koko muuttuu (esim. sairaustapauksissa) ilmoita siitä huvipuiston asiakaspalveluun.
  • Yhteismaksu rannekkeita noudettaessa huvipuiston infosta.
  • Linja-autoille löytyy parkkipaikkoja huvipuiston isosta parkista, Kanuunakujalta vasemmalle ajattaessa.
  • Suuremmissa, yli 20 hengen ryhmissä, suosittelemme vain ryhmänjohtajan tulevan lippukassoille hoitamaan ryhmän tilauksen maksamisen. Muu ryhmä voi odottaa linja-autossa tai lipputorilla pääportin edustalla. Näin lippukassojen edusta pysyy vapaana myös muille asiakkaille.
  • Ryhmän tilaus löytyy retkipäivänä huvipuiston infosta. Rannekkeiden ryhmähinnat ovat voimassa vain ennakkoon tilanneille ryhmille ja minimissään 15 hengen ryhmille.
  • Tilauksen maksamisen jälkeen, Tykkimäen työntekijät kiinnittävät rannekkeet ryhmäläisille. Näin varmistamme, että rannekkeet kiinnitetään oikein.
  • Mikäli ryhmä on tilannut muitakin tuotteita kuin rannekkeita, esim. herkkulipukkeita, jää näiden jakaminen ryhmäjohtajan vastuulle.

Tee varaus

Hae sivustolta