Skip to content

Aktiviteetit

Actionparkissa kukaan ei jää seinäruusuksi. Aktiviteettipuiston erilaiset aktiviteetit liikuttavat ja viihdyttävät koko perhettä ja kaveriporukkaa! Meillä voit viettää seikkailuntäyteisen päivän tai kylän kovimmat synttärit! Jos yksi käynti ei helpota seikkailunhalua, kannattaa harkita Actionparkin kymppikorttia.

Actionparkin aktiviteetit vievät sinut seikkailulle
maanpinnalta suoraan avaruuteen!

Puistomme pitää sisällää kaikkea maan ja avaruuden väliltä! Traktori, Väärinpäintalo ja rakennuspalikat löytyvät Kustin ja Kertun kotiplaneetalta. Latvustossa jokainen pääsee testaamaan taitojaan, tasapainoaan ja ketteryyttään temppuradan tunneleissa ja portaissa. Pilvenpiirtäjien keskellä kisaillaan pelien ja parkourin tiimellyksessä ja Painottoman Avaruuden trampoliineissa, hyppytasoilla ja volttimontussa jalat eivät kauaa lattiassa viihdy! Kuulostaako kivalta päivältä?

Uudistettuun Actionparkiin kannattaa tulla tutustumaan hieman kauempaakin. Hauskanpidon lisäksi voit napata mukaan kivan matkamuiston puiston myymälästä.

Rannekkeet ja pääsyliput

Actionparkin rannekkeet, liput ja kymppikortit myydään puiston lippukassalta. Synttärivaraukset voi tehdä myös kätevästi netissä.

Hinnasto


Iskikö nälkä kesken hauskanpidon?

Ei hätää! Actionpark sijaitsee Kouvolan Prismakeskuksessa, jossa ravintolamaailman herkut ovat saman katon alla! Valinnan varaa löytyy: monenlaisia herkkuja tarjoava Pizza & Buffa, perinteisen kotiruuan loihtiva Mestari tai aasialaisia makuja kokkaileva Wokki. Hampurilaisen himoon auttavat myös Hesburgerin herkut. Kunnon eväillä jaksaa seikkailla vaikka kokonaisen päivän.

Miten Actionparkiin
pääsee?

Actionpark sijaitsee Kouvolan Prismakeskuksessa, osoitteessa Tommolankatu 9, 45130 Kouvola.

Saapumisohjeet

Tilaa Tykkimäen uutiskirje!

Kuulet ensimmäisenä jännittävistä uutuuksista ja parhaista tarjouksista.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Hae sivustolta