Aktiviteettipuiston asiakasmäärää rajataan edelleen, joten pääsylippuja myydään poikkeuksellisesti vain aktiviteettipuiston lippukassoilta.

Desifiointiin ja hygieniaan kiinnitetään edelleen erityistä huomiota. Asiakkaita myös muistutetaan pitämään puistossa riittävät turvavälit.

Actionparkin synttäripaketit

Actionparkissa vietetään koko kylän komeimmat synttärit ja siisteimmät bileet. Valmiit synttäripaketit sisältävät kaiken aktiviteeteista ruokailuun, joten kaikki voivat keskittyä juhlimiseen ja jättää järjestelyt synttäreiden ammattilaisille.

Perussynttärit 19,00€ / henkilö, sis. Hesburgerin hampurilaisateria (hampurilainen, normaalit ranskalaiset ja Coca-Cola 0,25l), jäätelöpuikon ja  Tykkimäki-sporttimukin.

Supersynttärit 23,00€ / henkilö, sis. Hesburgerin hampurilaisateria (hampurilainen, normaalit ranskalaiset ja Coca-Cola 0,25l), jäätelöpuikon, karkkipussin, Tykkimäki-sporttimukin ja Tykkimäki-avainkaulanauhan.

Actionparkin synttärivarauksia otetaan toistaiseksi vastaan vain sähköpostitse ja puhelimitse. Lisätietoja synttäripaketeista voit tiedustella suoraan Actionparkista.

Varaukset ja lisätiedot:

Puh. 044 7711 700
actionpark@tykkimaki.fi

Hauskanpito on päivitetty!

Uudistuneessa Actionparkissa meno on entistäkin hauskempaa ja tekemistä entistä enemmän! Kokeile eri liikuntalajeja, kisaa kavereiden kanssa ja nauti villistä menosta!  Vietä huippukivaa aikaa yhdessä ystävien, perheen tai vaikka työkavereiden kanssa. Sisäaktiviteettipuistossa on aina hyvä sää ja yli 20 erilaista liikunnallista aktiviteettia.

Tule kokeilemaan uutta iWallia!

iWall on riemukas ja monipuolinen, useita liikunnallisia pelejä yhdistävä tuote, jota voi pelata samanaikaisesti 1-2 pelaajaa. Pelaaminen on hauskaa ja motivoivaa, ja onnistuu niin farkuissa kuin treenitrikoissakin. Monipuolisen pelisisältönsä ansiosta iWall käy sekä tehokkaaseen treenaamiseen että leikkimieliseen kaverin haastamiseen.

Liikunta on yhtä hauskanpitoa!

Tykkimäki Actionpark on liikunnallinen koko perheen sisäaktiviteettipuisto, joka on täynnä liikunnanriemua kaiken ikäisille. Ympäri vuoden avoinna oleva puisto tarjoaa erinomaiset puitteet virkistymiseen perheille, kaveriporukoille ja työpaikkojen virkistyspäiviin. Suorituspaikat on suunniteltu yhteiseen tekemiseen. Valmistaudu liikkumaan ja pitämään hauskaa!

 

Kouvola