Tykkimäki Actionpark on suljettu toistaiseksi koronavirustilanteesta johtuen. Tiedotamme aktiviteettipuiston avaamisesta verkkosivuillamme ja sosiaalisessa mediassa.

Hauskanpito on päivitetty!

Uudistuneessa Actionparkissa meno on entistäkin hauskempaa ja tekemistä entistä enemmän! Kokeile eri liikuntalajeja, kisaa kavereiden kanssa ja nauti villistä menosta!  Vietä huippukivaa aikaa yhdessä ystävien, perheen tai vaikka työkavereiden kanssa. Sisäaktiviteettipuistossa on aina hyvä sää ja yli 20 erilaista liikunnallista aktiviteettia.

Tule kokeilemaan uutta iWallia!

iWall on riemukas ja monipuolinen, useita liikunnallisia pelejä yhdistävä tuote, jota voi pelata samanaikaisesti 1-2 pelaajaa. Pelaaminen on hauskaa ja motivoivaa, ja onnistuu niin farkuissa kuin treenitrikoissakin. Monipuolisen pelisisältönsä ansiosta iWall käy sekä tehokkaaseen treenaamiseen että leikkimieliseen kaverin haastamiseen.

Myös hinnoittelu on uudistunut – lapsen kanssa saapuessa aikuisen ranneke puoleen hintaan!

Liikunta on yhtä hauskanpitoa!

Tykkimäki Actionpark on liikunnallinen koko perheen sisäaktiviteettipuisto, joka on täynnä liikunnanriemua kaiken ikäisille. Ympäri vuoden avoinna oleva puisto tarjoaa erinomaiset puitteet virkistymiseen perheille, kaveriporukoille ja työpaikkojen virkistyspäiviin. Suorituspaikat on suunniteltu yhteiseen tekemiseen. Valmistaudu liikkumaan ja pitämään hauskaa! Actionparkissa voit viettää myös liikunnalliset synttärit.

Edullisimmin liikut hankkimalla vuoden voimassa olevan Actionpassin.

Koko päivän tai kahden tunnin Kymppikorteilla voit maksaa kerralla useammankin liikkujan sisäänpääsyn.