Vesipeuhaamaan Aquaparkiin!

Huomioithan, että olemme rajoittaneet asiakasmääriä, koronatilanteesta johtuen. Sisäänpääsyn varmistat ostamalla liput ennakkoon verkkokaupasta.

Päiväranneke: 21€ verkkokaupassa, 23€ lippukassalta.
Iltaranneke: 18€ (myynnissä kello 16–19, vain Aquaparkin lippukassalla). Alle 90cm pituisille maksuton sisäänpääsy.

Aquaparkissa on tarjolla hurjanhauskaa vesiliukumäenlaskua, hauskoja vesileikkialtaita ja kuntouimareille 25 m allas. Virkistäytymistä varten alueelta löytyvät saunatilat pukuhuoneineen sekä ravintola-alue isoine terasseineen. Terassilta näet myös viereisen Käyrälammen uimarannan. Rantakioskista voi ostaa erilaisia virvokkeita ja jäätelöä ja Ravintola Loiskeesta saat herkkuja myös isompaan nälkään.

Aquaparkin sisäänkäynti on osoitteessa Käyrälammentie 20, jonka läheisyydestä löytyy runsaasti ilmaista pysäköintitilaa. Aquaparkiin pääsee kävellen polkua pitkin joko huvipuiston parkkipaikalta tai huvipuiston alaportilta, joka sijaitsee vesiliukumäkien laskeutumisalueen läheisyydessä.

Tykkimäki Campingin palvelut sijaitsevat aivan Aquaparkin kupeessa, joten vauhdikkaan huvi- ja vesipuistopäivän päätteeksi on vaivatonta ja ihanaa laskea pää tyynyyn leirintäalueen mökissä.

Tutustu Aquaparkin liukumäkiin ja altaisiin