Skip to content

 

Saapuminen Tykkimäkeen

Tykkimäkeen on helppoa ja vaivatonta saapua omalla autolla, mutta myös julkisilla. Kouvolaan pääset ripeästi junalla ja matka Helsingistä Kouvolaan taittuu junalla vain reilussa tunnissa.


Kanuunakuja 2, 45200 Kouvola

Avaa kartoissa

 

 


Käyrälammentie 20, 45200 Kouvola

Avaa kartoissa

 

Tommolankatu 9, 45130 Kouvola

Avaa kartoissa

 

Käyrälammentie 22, 45200 Kouvola

Avaa kartoissa

Omalla autolla

Tykkimäkeen on helppoa ja vaivatonta saapua omalla autolla. Valtateiden varsilla on hyvät opasteet huvi- ja vesipuistoon, mutta myös Campingille. Huvi- ja vesipuiston lähellä on reilusti maksutonta pysäköintitilaa ja sisäänkäyntien läheisyyteen on varattu maksuttomia paikkoja liikuntarajoitteisille. Huvipuiston parkkialueelta löydät myös latauspaikkoja sähköautoille.

Huvipuistosta pääset helposti kävellen Aquaparkiin ja Campingille, eikä matkaa ole kuin 500 metriä.

Junalla

Kouvola on tunnettu rautateiden solmukohta, joten pääset kaupunkiin junalla melkein mistä päin Suomea tahansa. Kesäkaudella voit hypätä paikallisbussiin Kouvolan Matkakeskukselta ja yhdessä hujauksessa olet Tykkimäellä!

Junaliput VR.fi

Rautatieasemalta on alle 100 metrin matka Tykkimäkeen kulkevan bussin pysäkille.

Bussilla

Kouvolaan pääset helposti bussilla, niin voit jättää oman auton kotiin. Kesäkaudella pääset Kouvolan keskustasta helposti ja vaivattomasti bussilla Tykkimäen palveluiden äärelle. Kouvolan Prisman katon alla sijaitsevaan Actionparkiin pääset kätevästi bussilla ympäri vuoden.

Bussiliput Matkahuolto Kouvolan paikallisreittiopas

Polkupyörällä

Kouvolan keskustasta pääsee Tykkimäen huvipuistoon fillarilla vain vartissa, joten lähden joskus kruisailemaan Kouvolan pyöräkaistoille. Jos et halua kuluttaa oman fillarin renkaita, niin voit napata alle kaupunkipyörän.

Kouvolan kaupunkipyörät

Kartta

Rannekkeet ja pääsyliput

Hinnasto

 

Etsi nettisivuiltamme