Skip to content

Saapuminen Tykkimäkeen

Tykkimäkeen on helppoa ja vaivatonta saapua omalla autolla, mutta myös julkisilla. Kouvolaan pääset ripeästi junalla ja matka Helsingistä Kouvolaan taittuu junalla vain reilussa tunnissa.


Kanuunakuja 2, 45200 Kouvola

Avaa kartoissa

 


Käyrälammentie 20, 45200 Kouvola

Avaa kartoissa

Kouvolan Prismakeskus
Tommolankatu 9, 45130 Kouvola

Avaa kartoissa

Saapuminen omalla autolla

Tykkimäkeen ja Kouvolaan on helppoa ja vaivatonta saapua omalla autolla, tulit sitten mistä suunnasta tahansa. Valtateiden varsilla on hyvät opasteet niin huvi- kuin vesipuistoon.

Pysäköinti

Huvi- ja vesipuiston lähellä on reilusti maksutonta pysäköintitilaa ja sisäänkäyntien läheisyyteen on varattu maksuttomia paikkoja liikuntarajoitteisille. Huvipuiston parkkialueelta löydät myös latauspaikkoja sähköautoille.

Huvipuistosta pääset helposti kävellen Aquaparkiin ja Tykkimäki Resortille, eikä matkaa ole kuin 500 metriä.

Saapuminen junalla

Kouvola on tunnettu rautateiden solmukohta, joten pääset kaupunkiin junalla melkein mistä päin Suomea tahansa. Kesäkaudella voit hypätä paikallisbussiin Kouvolan Matkakeskukselta ja yhdessä hujauksessa olet Tykkimäellä! Tykkimäelle pääset useammalla paikallisbussilla, kuten bussilla 12.

Junaliput VR.fi

Rautatieasemalta on alle 100 metrin matka Tykkimäkeen kulkevan bussin pysäkille.

Saapuminen bussilla

Kouvolaan pääset helposti bussilla, niin voit jättää oman auton kotiin. Kesäkaudella pääset Kouvolan keskustasta helposti ja vaivattomasti bussilla Tykkimäen palveluiden äärelle. Tykkimäelle pääset useammalla paikallisbussilla, esimerkiksi bussilla 12.

Matkahuolto   Kouvolan paikallisreittiopas

Polkupyörällä

Kouvolan keskustasta pääsee Tykkimäen huvipuistoon fillarilla vain vartissa, joten lähde kruisailemaan Kouvolan pyöräkaistoille. Jos et halua kuluttaa oman fillarin renkaita, niin voit napata alle kaupunkipyörän. Kaupunkipyörien pysäkin löydät huvipuistosta ja Aquaparkista.

Kouvolan kaupunkipyörät

Kartta

Rannekkeet ja pääsyliput

Hinnasto

Hae sivustolta