Skip to content

Huvipuistokauden päättäjäiset

Tykkimäen huvipuistokesän päättäjäisiä juhlitaan 28.8. Näitä karkeloita et halua missata!

Tilaa pääsyliput

Tykkimäen huvipuistokausi päättyy lauantaina 28.8. Päättäjäispäivänä huvipuisto palvelee kello 11-22, joten ehdit huvitella oikein olan takaa vielä viimeisen kerran kesän kunniaksi. Laitehuvittelun ja herkuttelun lisäksi voit fiilistellä Overriden ja ABREUN:n keikoilla. Pienin askelin pimenevä kesäilta ja huvipuisto tarjoavat huikean tunnelmallisen keikka-areenan.

Päättäjäispäivänä kello 18 alkaen sisäänpääsymaksu 10 €/hlö (alle 90cm pitkät maksutta). Päättäjäisten pääsylippu sisältää laitelipun. Huvipuistorannekkeella pidät hauskaa koko päivän ja iltarannekkeella huvittelet kello 18 alkaen.

Tilaa pääsyliput

Override

Override ottaa päättäjäispäivänä huvilavetin haltuun kello 18.00.

ABREU

ABREU nousee huvilavetin lavalle päättäjäisiltana kello 20:30.

Ilotulitus

Huvipuistokausi päättyy huimaan ilotulitukseen kello 22.

  • Päättäjäispäivänä huvipuistoon ei ole ilmaista sisäänpääsyä kello 18 jälkeen. Alle 90cm pitkät huvittelijat pääsevät alueelle maksutta. Kello 18 jälkeen sisäänpääsy joko iltarannekkeella tai päättäjäisten pääsylipulla.
  • Päättäjäisten pääsylippu sisältää yhden laitelipun ja sisäänpääsyn alueella nautiskelemaan konserteista ja ilotulituksesta.
  • Huvipuistolaitteet ovat päättäjäispäivänä avoinna kello 11-21:50. Minigolf-rata suljetaan kello 21. Heppakaruselli suljetaan kello 21:45. Atreenaliini on suljettu päättäjäispäivän ajan.
  • Huvipuiston pelit ovat avoinna 12:30-21:50.
  • Huvipuiston kioskit palvelevat kello 11-21:45. Kusti Burger palvelee 11-21:30 ja Herkku-kioski 12:-21:45.

Tilaa pääsyliput

 

Miten huvipuistoon pääsee?

Tykkimäelle on helppoa saapua niin omalla autolla, kuin julkisilla.
Huvi- ja vesipuistossa on runsaasti maksutonta pysäköintitilaa ja pääset helposti kävellen huvipuistosta Aquaparkiin ja Campingille.
Kouvolan Prisman katon alla sijaitsevaan Actionparkiin on myös helppoa ja vaivatonta tulla pitämään hauskaa ja autosi saat katettuun parkkihalliin.

Saapumisohjeet

Tilaa Tykkimäen uutiskirje!

Kuulet ensimmäisenä jännittävistä uutuuksista ja parhaista tarjouksista.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Hae sivustolta