Skip to content

Avoimet työpaikat

Täältä näet Tykkimäen avoimet työtehtävät. Löytyisikö juuri sinulle sopiva huippuduuni?

 

Tykkimäen huvipuisto palkkaa joka kesä satoja huipputyyppejä palvelemaan Tykkimäen eri puistojen asiakkaita mielenkiintoisiin ja vastuullisiin tehtäviin. Erilaisten asiakaspalvelutehtävien lisäksi Tykkimäellä on tarjolla myös esimerkiksi kunnossapitoon liittyviä työtehtäviä. Kaikki Tykkimäen kesätyöt kerryttävät arvokasta työkokemusta.

Tykkimäen huvipuisto, vesipuisto Aquapark, aktiviteettipuisto Actionpark ja Tykkimäki Camping muodostavat Kaakkois-Suomen merkittävimmän matkailukohteen. Kaikki työntekijät saavat hyvän perehdytyksen erilaisiin työtehtäviin ja vastuullisten työtehtävien lisäksi kaikille työntekijöille on tarjolla positiivinen ja innostava työilmapiiri.

Voit myös tutustua Tykkimäen työnhakijarekisteriin.

Avoimet työtehtävät

Alta voit tutustua Tykkimäen avoimiin työtehtäviin.

Järjestyksenvalvoja

Haemme Tykkimäen huvipuistoon järjestyksenvalvojaa. Tehtävä edellyttää timanttista asiakaspalveluasennetta ja voimassa olevaa järjestyksenvalvojan korttia. Työsuhde on määräaikainen ja työajat määräytyvät huvipuiston aukioloaikojen mukaisesti.  Työtehtävän palkkaus on huvi-, teema- ja elämyspuistoja koskevan tes:in mukainen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian.

Tule mukaan työskentelemään Kaakkois-Suomen merkittävimpään matkailukohteeseen. Lähetä hakemuksesi ja CV sähköpostilla osoitteeseen huvipuisto@tykkimaki.fi

Laitekuljettaja

Haemme Tykkimäen huvipuistoon laitekuljettajaa. Laitekuljettaja työtehtävät koostuvat huvipuistolaitteiden käyttämisestä, mutta myös asiakkaiden turvallisuudesta ja viihtyisyydestä huolehtimisesta.  Asiakkaidemme turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää, joten laitekuljettajan työtehtävän vastuullisuuden takia edellytämme laitekuljettajilta 18 vuoden ikää.

Iloinen asenne, vastuullisuus, palvelualttius ja tarkkuus ovat kaikkien erinomaisten laitekuljettajien ominaisuuksia. Laitekuljettajan tehtävässä kerrytät arvokasta kokemusta asiakaspalvelusta. Työtehtävän palkkaus on huvi-, teema- ja elämyspuistoja koskevan tes:in mukainen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian.

Tule mukaan työskentelemään Kaakkois-Suomen merkittävimpään matkailukohteeseen. Lähetä hakemuksesi ja CV sähköpostilla osoitteeseen huvipuisto@tykkimaki.fi

Ravintolatyöntekijä

Ravintola Loiskeeseen haetaan reippaita ravintolatyöntekijöitä ja kokkeja kassatyöskentelyyn ja keittiön työtehtäviin. Työnkuva pitää sisällään asiakaspalvelun lisäksi aamiaisen, buffet pöydän sekä ala carte ja pikaruoka- annosten valmistamista. Pidät ravintolan tilat puhtaana ja varmistat asiakaskokemuksen onnistumisen parhaalla mahdollisella asiakaspalvelulla. Olet tiimityöskentelijä ja paras työkaveri! Työtehtävän palkkaus on huvi-, teema- ja elämyspuistoja koskevan tes:in mukainen.

Tarjoamme myös mahdollisuuden suorittaa työharjoittelu kesätyön ohella ravintola-alan opiskelijoille. Rantakioskiin haetaan hymyileviä ilopillereitä palvelemaan Aquaparkin asiakkaiden lisäksi Käyskin uimarannan vierailijoita. Ravintola Loiskeessa asioivat myös Campingin asukkaat ja Käyrälammen alueella liikkuvat.

Tule mukaan työskentelemään Kaakkois-Suomen merkittävimpään matkailukohteeseen. Lähetä hakemuksesi ja CV sähköpostilla osoitteeseen huvipuisto@tykkimaki.fi

Miten Tykkimäelle pääsee?

Tykkimäelle on helppoa saapua niin omalla autolla, kuin julkisilla.
Huvi- ja vesipuistossa on runsaasti maksutonta pysäköintitilaa ja pääset helposti kävellen huvipuistosta Aquaparkiin ja Campingille.
Kouvolan Prisman katon alla sijaitsevaan Actionparkiin on myös helppoa ja vaivatonta tulla pitämään hauskaa ja autosi saat katettuun parkkihalliin.

Saapumisohjeet

Tilaa Tykkimäen uutiskirje!

Kuulet ensimmäisenä jännittävistä uutuuksista ja parhaista tarjouksista.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 

Hae sivustolta