Skip to content

Avoimet työpaikat

Löytyisikö Kaakkois-Suomen merkittävimmistä matkailukohteesta juuri sinulle sopiva huippuduuni?

Tykkimäen huvipuisto, vesipuisto Aquapark ja sisäaktiviteettipuisto Actionpark muodostavat Kaakkois-Suomen merkittävimmän matkailukohteen ja kesän 2022 aikana alueelle avautuu kotimaanmatkailun uusi helmi, Tykkimäki Resort. Kaikki työntekijämme, myös kausityöntekijät, saavat hyvän perehdytyksen erilaisiin työtehtäviin ja vastuullisten työtehtävien lisäksi tarjoamme kaikille työntekijöillemme positiivisen ja innostavan työilmapiirin.

Tämän lisäksi kaikki työntekijämme saavat heti ensimmäisenä työpäivänä käyttöönsä KSO:n ja S-ryhmän laajat henkilöstöedut. Voit tutustua S-ryhmän henkilöstöetuihin tarkemmin täällä.

Tykkimäen työsuhteissa noudatetaan Huvi-, teema- ja elämyspuistoja koskevaa työehtosopimusta. Voit tutustua alta avoinna oleviin työtehtäviin. Viikkotuntimäärät määräytyvät työtehtävän mukaan. Halutessasi voit tutustua myös työnhakijarekisteriin.

Avoimet työtehtävät

Alla näet Tykkimäen avoimet työtehtävät.

Lippukassa- ja toimistotyöntekijä

Tykkimäen vapaa-aikakeskus hakee työntekijää lippukassatyöntekijän ja toimistotyöntekijän yhdistettyihin tehtäviin.

Aiempi kokemus kassatyöskentelystä ja asiakaspalvelutehtävistä katsotaan eduksi, mutta eniten arvostamme positiivista ja reipasta työtetta, sekä kykyä joustaa ja sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Olethan oma-aloitteinen, tehokas ja innokas oppimaan uutta. Työtehtävät vaativat järjestelmällisyyttä ja huolellisuutta, mutta myös asiakaspalveluhenkisyydestä on työssä etua.

 Voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:n sähköpostilla osoitteeseen vuoropaallikko@tykkimaki.fi

Avoin hakemus

Jos olet kiinnostunut työskentelystä Tykkimäen eri toimipisteissä, niin voit jättää meille avoimen hakemuksen. Voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:n sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@tykkimaki.fi

Miten Tykkimäelle pääsee?

Tykkimäelle on helppoa saapua niin omalla autolla, kuin julkisilla. Huvi- ja vesipuistossa on runsaasti maksutonta pysäköintitilaa ja pääset helposti kävellen huvipuistosta Aquaparkiin ja Tykkimäki Resortille. Kouvolan Prisman katon alla sijaitsevaan Actionparkiin on myös helppoa ja vaivatonta tulla pitämään hauskaa ja autosi saat katettuun parkkihalliin.

Saapumisohjeet

Tilaa Tykkimäen uutiskirje!

Kuulet ensimmäisenä jännittävistä uutuuksista ja parhaista tarjouksista.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Hae sivustolta