Skip to content

Avoimet työpaikat

Löytyisikö Kaakkois-Suomen merkittävimmistä matkailukohteesta juuri sinulle sopiva huippuduuni?

Tykkimäen huvipuisto, vesipuisto Aquapark ja sisäaktiviteettipuisto Actionpark muodostavat Kaakkois-Suomen merkittävimmän matkailukohteen ja kesän 2022 aikana alueelle avautuu kotimaanmatkailun uusi helmi, Tykkimäki Resort. Kaikki työntekijämme, myös kausityöntekijät, saavat hyvän perehdytyksen erilaisiin työtehtäviin ja vastuullisten työtehtävien lisäksi tarjoamme kaikille työntekijöillemme positiivisen ja innostavan työilmapiirin.

Tämän lisäksi kaikki työntekijämme saavat heti ensimmäisenä työpäivänä käyttöönsä KSO:n ja S-ryhmän laajat henkilöstöedut. Voit tutustua S-ryhmän henkilöstöetuihin tarkemmin täällä.

Tykkimäen työsuhteissa noudatetaan Huvi-, teema- ja elämyspuistoja koskevaa työehtosopimusta. Voit tutustua alta avoinna oleviin työtehtäviin. Viikkotuntimäärät määräytyvät työtehtävän mukaan. Halutessasi voit tutustua myös työnhakijarekisteriin.

Avoimet työtehtävät

Alla näet Tykkimäen avoimet työtehtävät.

Allasvalvoja

Allasvalvojan työnkuvaan kuuluvat Aquaparkin allasalueiden sekä vesiliukumäkien valvonta, asiakkaiden opastus sekä alueen siistinä pitäminen. Allasvalvojan työtehtävä edellyttää positiivista palveluasennetta, hyvää tilannetajua sekä fyysistä kuntoa, tarkkuutta, oma-aloitteisuutta sekä reippautta. Työskentely allasvalvojana ei edellytä erillistä uimavalvojan tai rantavalvojan koulutusta. Allasvalvojan työ on ulkotyötä. Tehtävä edellyttää 18 vuoden ikää.

 Voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:n sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@tykkimaki.fi

Kunnossapitoasentaja

Tykkimäen huvipuiston kunnossapitoasentajat vastaavat huvipuistolaitteiden sekä koneiden huolto- ja ylläpitotehtävistä. Huvipuistokauden aikana kunnossapitoasentajan työ on 2-vuorotyötä ja kauden ulkopuolella päivätyötä. Etsimämme henkilöt ovat vastuuntuntoisia, reippaita ja oivaltavia! Tehtävä edellyttää soveltuvaa sähkö-, metalli- tai koneasennusalan koulutusta. Lisäksi arvostamme kykyä työskennellä korkealla huikein maisemin! Työsopimus on määräaikainen.

 Voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:n sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@tykkimaki.fi

Avoin hakemus

Jos olet kiinnostunut työskentelystä Tykkimäen eri toimipisteissä, niin voit jättää meille avoimen hakemuksen. Voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:n sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@tykkimaki.fi

Miten Tykkimäelle pääsee?

Tykkimäelle on helppoa saapua niin omalla autolla, kuin julkisilla. Huvi- ja vesipuistossa on runsaasti maksutonta pysäköintitilaa ja pääset helposti kävellen huvipuistosta Aquaparkiin ja Tykkimäki Resortille. Kouvolan Prisman katon alla sijaitsevaan Actionparkiin on myös helppoa ja vaivatonta tulla pitämään hauskaa ja autosi saat katettuun parkkihalliin.

Saapumisohjeet

Tilaa Tykkimäen uutiskirje!

Kuulet ensimmäisenä jännittävistä uutuuksista ja parhaista tarjouksista.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Hae sivustolta