Skip to content

Avoimet työpaikat

Löytyisikö Kaakkois-Suomen merkittävimmistä matkailukohteesta juuri sinulle sopiva huippuduuni?

Tykkimäen huvipuisto, vesipuisto Aquapark ja sisäaktiviteettipuisto Actionpark muodostavat Kaakkois-Suomen merkittävimmän matkailukohteen. Kesälla 2022 avautunut Tykkimäki Resort täydentää tarjontaamme laadukkailla majoituspalveluilla.

Perehdytys

Kaikki työntekijämme, myös kausityöntekijät, saavat hyvän perehdytyksen erilaisiin työtehtäviin ja vastuullisten työtehtävien lisäksi tarjoamme kaikille työntekijöillemme positiivisen ja innostavan työilmapiirin.

Henkilöstöedut

Tämän lisäksi kaikki työntekijämme saavat heti ensimmäisenä työpäivänä käyttöönsä KSO:n ja S-ryhmän laajat henkilöstöedut. Voit tutustua S-ryhmän henkilöstöetuihin tarkemmin täällä.

Tykkimäen työsuhteissa noudatetaan Huvi-, teema- ja elämyspuistoja koskevaa työehtosopimusta. Voit tutustua alta avoinna oleviin työtehtäviin. Viikkotuntimäärät määräytyvät työtehtävän mukaan. Halutessasi voit tutustua myös työnhakijarekisteriin.

Avoimet työtehtävät

Alla näet Tykkimäen avoimet työtehtävät.

Avoin hakemus

Jos olet kiinnostunut työskentelystä Tykkimäen eri toimipisteissä, niin voit jättää meille avoimen hakemuksen. Voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:n sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@tykkimaki.fi

Huvipuiston, ACTIONPARKIN JA Aquaparkin kesätyöt

Tyhmiä kysymyksiä ei olekaan, kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin Tykkimäen kesätöistä saat vastaukset: huvipuisto@tykkimaki.fi

Kioski- ja pikaruokatyöntekijät

Tykkimäen Esihenkilötehtävät

Kunnossapidon kesätyöt

Tilaa Tykkimäen uutiskirje!

Kuulet ensimmäisenä jännittävistä uutuuksista ja parhaista tarjouksista.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Miten Tykkimäelle pääsee?

Tykkimäelle on helppoa saapua niin omalla autolla, kuin julkisilla. Huvi- ja vesipuistossa on runsaasti maksutonta pysäköintitilaa ja pääset helposti kävellen huvipuistosta Aquaparkiin ja Tykkimäki Resortille.

Saapumisohjeet

Hae sivustolta