Skip to content

Avoimet työpaikat

Täältä näet Tykkimäen avoimet työtehtävät. Löytyisikö juuri sinulle sopiva huippuduuni?

Tykkimäen huvipuisto palkkaa joka kesä satoja huipputyyppejä palvelemaan Tykkimäen eri puistojen asiakkaita mielenkiintoisiin ja vastuullisiin tehtäviin. Erilaisten asiakaspalvelutehtävien lisäksi Tykkimäellä on tarjolla myös esimerkiksi kunnossapitoon liittyviä työtehtäviä. Kaikki Tykkimäen kesätyöt kerryttävät arvokasta työkokemusta.

Tykkimäen huvipuisto, vesipuisto Aquapark, aktiviteettipuisto Actionpark ja Tykkimäki Camping muodostavat Kaakkois-Suomen merkittävimmän matkailukohteen. Kaikki työntekijät saavat hyvän perehdytyksen erilaisiin työtehtäviin ja vastuullisten työtehtävien lisäksi kaikille työntekijöille on tarjolla positiivinen ja innostava työilmapiiri.

Voit myös tutustua Tykkimäen työnhakijarekisteriin.

Avoimet työtehtävät

Alta voit tutustua Tykkimäen avoimiin työtehtäviin.

Laitekuljettaja

Haemme Tykkimäen huvipuistoon laitekuljettajaa. Laitekuljettaja työtehtävät koostuvat huvipuistolaitteiden käyttämisestä, mutta myös asiakkaiden turvallisuudesta ja viihtyisyydestä huolehtimisesta.  Asiakkaidemme turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää, joten laitekuljettajan työtehtävän vastuullisuuden takia edellytämme laitekuljettajilta 18 vuoden ikää.

Iloinen asenne, vastuullisuus, palvelualttius ja tarkkuus ovat kaikkien erinomaisten laitekuljettajien ominaisuuksia. Laitekuljettajan tehtävässä kerrytät arvokasta kokemusta asiakaspalvelusta. Työtehtävän palkkaus on huvi-, teema- ja elämyspuistoja koskevan tes:in mukainen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian.

Tule mukaan työskentelemään Kaakkois-Suomen merkittävimpään matkailukohteeseen. Lähetä hakemuksesi ja CV sähköpostilla osoitteeseen huvipuisto@tykkimaki.fi

Kioski- ja pikaruokatyöntekijä

Kioskipuolella työskennellään vaihtelevasti erilaisia huvipuistoherkkuja tarjoavissa kioskeissa. Pikaruokapisteillä työtehtävät sijoittuvat hampurilaisravintolaan ja kahteen pikaruokapisteeseen. Kaikissa työpisteissä esiintyvät työt tuotteiden valmistukseen, esillepanoon, myyntiin, asiakaspalveluun ja kioskien siisteydestä huolehtimiseen.

Emme edellytä sinulta aikaisempaa työkokemusta, positiivinen asenne ja halu oppia uutta sekä kehittyä on tärkeintä. Anniskelupassi, alan koulutus sekä aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi.

Tule mukaan työskentelemään Kaakkois-Suomen merkittävimpään matkailukohteeseen. Lähetä hakemuksesi ja CV sähköpostilla osoitteeseen huvipuisto@tykkimaki.fi

Allasvalvoja

Allasvalvojan työkuvaan kuuluvat Aquaparkin allasalueiden sekä vesiliukumäkien valvonta, asiakkaiden opastus sekä alueen siistiminen. Allasvalvojan tehtävä edellyttää positiivista palveluasennetta, hyvää tilannetajua, tarkkuutta, oma-aloitteisuutta ja reippautta. Työskentely allasvalvojana ei edellytä erillistä uimavalvojan tai rantavalvojan koulutusta.

Lähetä hakemuksesi ja CV sähköpostilla osoitteeseen huvipuisto@tykkimaki.fi

Miten Tykkimäelle pääsee?

Tykkimäelle on helppoa saapua niin omalla autolla, kuin julkisilla.
Huvi- ja vesipuistossa on runsaasti maksutonta pysäköintitilaa ja pääset helposti kävellen huvipuistosta Aquaparkiin ja Campingille.
Kouvolan Prisman katon alla sijaitsevaan Actionparkiin on myös helppoa ja vaivatonta tulla pitämään hauskaa ja autosi saat katettuun parkkihalliin.

Saapumisohjeet

Tilaa Tykkimäen uutiskirje!

Kuulet ensimmäisenä jännittävistä uutuuksista ja parhaista tarjouksista.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Hae sivustolta