Sijainti

Tykkimäelle pääset helposti omalla autolla, mutta Kouvolaan on vaivatonta matkustaa myös junalla.

Huvipuisto

Kanuunakuja 2, 45200 Kouvola.
Avaa kartta tästä.

Paikoitusalue sijaitsee huvipuiston yhteydessä ja on maksuton. Huvipuiston kautta on kävelytie Aquaparkiin. Ajantasaiset bussiyhteydet näet paikallisliikenteen reittioppaasta. Kesäkaudella Tykkimäen huvipuistoon ja Aquaparkkiin pääsee kätevästi bussilla. Kouvolan keskustasta pääsee helposti myös polkupyörällä huvipuistoon ja Käyrälammen rannalle.

Aquapark

Käyrälammentie 20, 45200 Kouvola.
Avaa kartta tästä.

Aquaparkin yhteydessä on reilusti maksutonta parkkitilaa. Huomioithan, että Huvipuiston sisäpuolelta ei ole käyntiä Aquaparkiin. Aquaparkin pääsisäänkäynti on osoitteessa Käyrälammentie 20, jonka läheisyydestä löytyy runsaasti pysäköintitilaa.

Aquaparkiin pääsee myös kävellen huvipuiston parkkipaikalta tietä ja polkua pitkin, matkaa kävellen n. 500 m. Tykkimäki Camping sijaitsee aivan Aquaparkin kupeessa.

Actionpark

Kouvolan Prismakeskus, Tommolankatu 9, 45130 Kouvola.
Avaa kartta tästä.

Prismakeskuksessa on reilusti maksutunto parkkitilaa, mukaan lukien katetussa parkkihallissa. Katso bussiaikataulut paikallisliikenteen reittioppaasta.

Yhteydet ja paikallisliikenne

Tykkimäen vapaa-aikakeskuksen eri palvelut sijaitsevat Kouvolassa, loistavien kulkuyhteyksien päässä. Kouvolaan on helppo saapua omalla autolla, mutta kaupunki on myös tunnettu rautatiekaupunki, joten junalla saapuminen tapahtuu aivan yhtä vaivattomasti. Valtateiden varrelta löydät hyvät opasteet puiston palveluiden äärelle.

Huvipuisto, Aquapark ja Tykkimäki Camping sijaitsevat lähellä toisiaan. Tykkimäen huvipuiston miljöö on metsäinen ja luonnonläheinen. Aquapark ja leirintäalue puolestaan sijaitsevat aivan Käyrälammen kirkkaiden vesien äärellä. Huvipuiston palveluiden ääreltä pääset myös nopeasti Kouvolan keskustaan.

Tykkimäki Actionpark -sisäaktiviteettipuisto sijaitsee Kouvolan Prismakeskuksessa. Actionpark palvelee ympäri vuoden ja myös sinne saapuminen on helppoa ja vaivatonta.

Juna-aikataulut näet VR:n nettisivuilta ja samoilta sivuilta voit tilata matkalipun Kouvolaan, Tykkimäen palveluiden äärelle.