Skip to content

Bonussäännöt

Alta näet Tykkimäen verkkokaupan bonussäännöt.

Osapuolet sopivat, että Tykkimäen verkkokaupassa julkaistaan nämä bonussäännöt. Bonussäännöissä kuvataan Bonusjärjestelmän keskeiset elementit, esim. mistä tuotteista asiakasomistalla on mahdollisuus kerryttää Bonusta ja miten asiakasomistajan henkilötietoja käsitellään.

BONUSSÄÄNNÖT

Tykkimäen huvipuiston kuluttaja-asiakkaana voit kerryttää S-ryhmän Bonusta S-ryhmän asiakasomistajajärjestelmän sääntöjen ja näiden sääntöjen mukaan.

Kuka voi kerryttää Bonusta verkkokaupassa?

Bonusta voivat kerryttää kaikkien osuuskauppojen asiakasomistajat ja asiakasomistajatalouteen kuuluvat henkilöt (jäljempänä Asiakasomistaja). Bonus maksetaan asiakasomistajatalouden pääjäsenelle.

Mistä Bonus kertyy?

Voit kerryttää Bonusta kaikista verkkokaupan tuotteista, kun olet tunnistautunut Asiakasomistajaksi tuotteiden tilaamisen yhteydessä. Bonusta kertyy maksettujen tuotteiden arvonlisäverollisen myynnin osuudesta. Bonusta kertyy vain yksityistalouden ostoista, ei yritys- eikä elinkeinotoimintaa varten tehdyistä ostoista.

Miten Bonus lasketaan?

Bonus lasketaan oman osuuskauppasi kulloinkin voimassa olevan normaalin bonustaulukon mukaan. Tarkista bonustaulukko oman osuuskauppasi sivulta osoitteesta www.s-kanava.fi/web/s/osuuskaupat. Bonusprosentti määräytyy kalenterikuukauden aikana asiakasomistajatalouden yhteenlaskettujen bonusostojen perusteella. Bonusoston kirjautumisen voit tarkistaa S-mobiilista (Bonusostot-osiosta) tai Omalta S-kanavalta.

HUOM! Toukokuussa ja kesäkuussa 2021 tehdyt bonusostot kirjautuvat heinäkuun bonusostokertymään, joista kertynyt Bonus maksetaan asiakasomistajatalouden pääjäsenen S-Pankin tilille 10.8.2021.

Bonusoston kirjautumisen voit tarkistaa S-mobiilista (Bonusostot-osiosta) tai Omalta S-kanavalta.

Miten Bonus maksetaan?

Bonus koko asiakasomistajatalouden bonusostoista maksetaan asiakasomistajatalouden pääjäsenelle Bonuksen kertymäkuukautta seuraavan kuukauden 10. päivään mennessä.

Etuhintaiset tuotteet

Jos hintaetu myönnetään vain Asiakasomistajille, sinun tulee tunnistautua Asiakasomistajaksi tuotetta tilatessasi. Bonusta saa myös etuhintaisista tuotteista samoilla edellytyksillä kuin normaalihintaisista tuotteista.

Asiakastiedot ja tietosuoja

Jotta verkkokauppaostoistasi on mahdollista kerryttää Bonusta, on SOK:n ja Tykkimäen vapaa-aikakeskuksen tarpeen käsitellä henkilötietojasi. Tykkimäen vapaa-aikakeskus toimittaa ostojesi Bonusta kerryttävän euromäärän SOK:lle S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin kirjattavaksi bonusostoksesi. Tarkemman kuvauksen tietosuojasta löydät täältä.

Vastaat antamiesi tietojen oikeellisuudesta. Tykkimäen vapaa-aikakeskus ei ole velvollinen hyvittämään jälkikäteen virheellisten tai puuttuvien tietojen takia saamatta jäänyttä Bonusta.

Muita sääntöjä

Tykkimäen vapaa-aikakeskus pidättää väärinkäyttötapauksissa oikeuden olla maksamatta tai periä jo maksettu Bonus takaisin.

Tykkimäen vapaa-aikakeskuksella on oikeus muuttaa näitä bonussääntöjä. Ajantasaiset bonussäännöt löytyvät aina Tykkimäen verkkokaupasta. www.tykkimaki.fi.

Hae sivustolta