Tykkimäki Star Flyer
Tykkimäki Star Flyer

Sijainti

Tykkimäen vapaa-aikakeskuksella on huvipuisto, vesipuisto ja sisäaktiviteettipuisto Kouvolassa, Pohjois-Kymenlaaksossa. Kouvola on asemakaupunki, jonne on hyvät junayhteydet, ja omalla autolla tuleville on hyvät opasteet valtateiltä. Huvipuisto ja Aquapark sijaitsevat luonnonläheisellä ja kauniilla paikalla. Metsäisten maisemien keskeltä, Tykkimäen huipulta on näkymät läheiselle Käyrälammelle.

Ympäri vuoden avoinna oleva Tykkimäki Actionpark -sisäaktiviteettipuisto sijaitsee Kouvolan Prismakeskuksessa. 

VR:n aikatauluhaku ja matkaliput

Yhteydet ja paikallisliikenne

Huvipuisto

Kanuunakuja 2, 45200 Kouvola.
Avaa kartta tästä.

Paikoitusalue sijaitsee huvipuiston yhteydessä ja on maksuton. Huvipuiston kautta on kävelytie Aquaparkiin. Ajantasaiset bussiyhteydet näet paikallisliikenteen reittioppaasta

Aquapark

Käyrälammentie 20, 45200 Kouvola.
Avaa kartta tästä.

Aquaparkin yhteydessä on maksullista ja maksutonta paikoitustilaa. Huomioithan, että Huvipuiston sisäpuolelta ei ole käyntiä Aquaparkiin. Aquaparkin pääsisäänkäynti on osoitteessa Käyrälammentie 20, jonka läheisyydestä löytyy runsaasti pysäköintitilaa. Aquaparkiin pääsee myös kävellen huvipuiston parkkipaikalta tietä ja polkua pitkin, matkaa kävellen n. 500 m.

Actionpark Kouvola

Kouvolan Prismakeskus, Tommolankatu 9, 45130 Kouvola. 
Avaa kartta tästä.

Prismakeskuksessa on maksuton paikoitus ja katettu parkkihalli. Katso bussiaikataulut paikallisliikenteen reittioppaasta.