Tykkimäki Star Flyer
Tykkimäki Star Flyer

Sijainti

Tykkimäen vapaa-aikakeskuksen kohteet sijaitsevat Pohjois-Kymenlaaksossa, Kouvolassa. Huvipuisto ja Aquapark sijaitsevat luonnonläheisellä ja kauniilla paikalla. Metsäisten maisemien keskeltä, Tykkimäen huipulta on näkymät läheiselle Käyrälammelle. Ympäri vuoden avoinna oleva Tykkimäki Actionpark sijaitsee Kouvolan Prismakeskuksessa. Kouvola on asemakaupunki, jonne on hyvät junayhteydet, ja omalla autolla tuleville on hyvät opasteet valtateiltä.

VR:n aikatauluhaku ja matkaliput

Yhteydet ja paikallisliikenne

Huvipuiston osoite

Kanuunakuja 2, 45200 Kouvola.
Avaa kartta tästä.

Paikoitusalue sijaitsee huvipuiston yhteydessä ja on maksuton.

Huvipuistoon liikennöi Kouvolan keskustasta bussi numero 12T. Se lähtee Matkakeskuksen kohdalta Hallituskadun varrelta laiturilta H3. Huvipuiston kautta on kävelytie Aquaparkiin. Ajantasaiset bussiyhteydet näet Matkahuollon paikallisliikenteen reittioppaasta.

Aquaparkin osoite

Käyrälammentie 20, 45200 Kouvola.
Avaa kartta tästä.

Aquaparkin yhteydessä on maksullista ja maksutonta paikoitustilaa. Huomioithan, että Huvipuiston sisäpuolelta ei ole käyntiä Aquaparkiin. Aquaparkin pääsisäänkäynti on osoitteessa Käyrälammentie 20, jonka läheisyydestä löytyy runsaasti pysäköintitilaa. Aquaparkiin pääsee myös kävellen huvipuiston parkkipaikalta tietä ja polkua pitkin, matkaa kävellen n. 500 m.

Actionparkin osoite

Kouvolan Prismakeskus, Tommolankatu 9, 45130 Kouvola. 
Avaa kartta tästä.

Prismakeskuksessa on maksuton paikoitus ja katettu parkkihalli. Katso bussiaikataulut Matkahuollon paikallisliikenteen reittioppaasta.