Poikkeustilanteesta johtuen aktiviteettipuiston pääsyliput tulee ostaa nettikioskista. Näin varmistat, että pääset Actionparkiin juuri silloin, kun haluat.

Actionpark on avoinna kahdessa vuorossa ja aukioloaikojen välillä pidetään siivoustauko.

Aamulippu voimassa klo 11–15
Iltalippu voimassa klo 16–20

Alle 4-vuotiaat maksutta 15-vuotta täyttäneen, maksavan huoltajan seurassa.

Actionparkissa palataan normaaleihin aukioloaikoihin ja hinnoitteluun 15.8. alkaen. Aktiviteettipuiston asiakasmäärää rajataan tällöin ja rannekkeita voi ostaa vain Actionparkin lippukassalta.

Actionparkin synttäripaketit

Actionparkin synttärivarauksia otetaan toistaiseksi vastaan vain sähköpostitse ja puhelimitse. Lisätietoja synttäripaketeista voit tiedustella suoraan Actionparkista.

Puh. 044 7711 700
actionpark@tykkimaki.fi

Hauskanpito on päivitetty!

Uudistuneessa Actionparkissa meno on entistäkin hauskempaa ja tekemistä entistä enemmän! Kokeile eri liikuntalajeja, kisaa kavereiden kanssa ja nauti villistä menosta!  Vietä huippukivaa aikaa yhdessä ystävien, perheen tai vaikka työkavereiden kanssa. Sisäaktiviteettipuistossa on aina hyvä sää ja yli 20 erilaista liikunnallista aktiviteettia.

Tule kokeilemaan uutta iWallia!

iWall on riemukas ja monipuolinen, useita liikunnallisia pelejä yhdistävä tuote, jota voi pelata samanaikaisesti 1-2 pelaajaa. Pelaaminen on hauskaa ja motivoivaa, ja onnistuu niin farkuissa kuin treenitrikoissakin. Monipuolisen pelisisältönsä ansiosta iWall käy sekä tehokkaaseen treenaamiseen että leikkimieliseen kaverin haastamiseen.

Liikunta on yhtä hauskanpitoa!

Tykkimäki Actionpark on liikunnallinen koko perheen sisäaktiviteettipuisto, joka on täynnä liikunnanriemua kaiken ikäisille. Ympäri vuoden avoinna oleva puisto tarjoaa erinomaiset puitteet virkistymiseen perheille, kaveriporukoille ja työpaikkojen virkistyspäiviin. Suorituspaikat on suunniteltu yhteiseen tekemiseen. Valmistaudu liikkumaan ja pitämään hauskaa!

 

Kouvola