Vesipeuhaamaan Aquaparkiin!

Aquaparkissa on tarjolla hurjanhauskaa vesiliukumäenlaskua, hauskoja vesileikkialtaita ja kuntouimareille 25 m allas. Virkistäytymistä varten alueelta löytyvät saunatilat pukuhuoneineen sekä ravintola-alue isoine terasseineen. Terassilta näet myös viereisen Käyrälammen uimarannan. Rantakioskista voi ostaa erilaisia virvokkeita ja jäätelöä ja Ravintola Loiskeesta saat herkkuja myös isompaan nälkään.

Aquaparkin sisäänkäynti on osoitteessa Käyrälammentie 20, jonka läheisyydestä löytyy runsaasti ilmaista pysäköintitilaa. Aquaparkiin pääsee kävellen polkua pitkin joko huvipuiston parkkipaikalta tai huvipuiston alaportilta, joka sijaitsee vesiliukumäkien laskeutumisalueen läheisyydessä.

Tykkimäki Campingin palvelut sijaitsevat aivan Aquaparkin kupeessa, joten vauhdikkaan huvi- ja vesipuistopäivän päätteeksi on vaivatonta ja ihanaa laskea pää tyynyyn leirintäalueen mökissä.

Kaudella 2020 Aquaparkin päivä- ja iltarannekkeen ostoon käyvät myös Smartum Liikuntasaldo ja Smartum Liikuntaseteli sekä ePassi Sportti.

Tutustu Aquaparkin liukumäkiin ja altaisiin