Vihertyöntekijä

Haku kaudelle 2019 on päättynyt.

Tykkimäen huvipuiston ja Aquaparkin vihertyöntekijän työ sisältää huvipuiston ja Aquaparkin viheralueiden ja yleisilmeen siistinä ja huoliteltuna pitämisen asiakkaita varten. Vihertyöntekijöiltä odotamme oma-aloitteisuutta ja reippautta sekä 18 vuoden ikää. Työ on fyysistä ulkotyötä. Puutarha-alan kokemuksesta on hyötyä mutta ei välttämätöntä. Työaika sijoittuu pääosin ennen huvipuiston ja Aquaparkin aukeamista. Palkkaus on huvipuisto TES:n mukainen. Työsopimus tehdään määräaikaisena. Työt alkavat ennen huvipuisto kauden alkua.

Kunnossapito

Haku kaudelle 2019 on päättynyt.

Tykkimäen huvipuistoon haetaan kunnossapitotyöntekijöitä. Huvipuistolaitteiden ja -koneiden huolto- ja ylläpitotehtäviin haetaan kunnossapitotyöntekijöitä. Huvipuistokauden aikana 2-vuorotyö, muulloin päivätyö. Palkkaus Huvipuistoalan TES:n mukaan. Työsopimus tehdään määräaikaisena.

Tehtävä edellyttää sähkö, metalli- tai koneasennusalan koulutusta, lisäksi arvostamme kykyä työskennellä korkealla.

Laitesiistijä

Haku kaudelle 2019 on päättynyt.

Tykkimäen huvipuiston laitesiistijän työ sisältää huvipuiston laitteiden siistimistä ja pesemistä. Hakijan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Työ on ulkotyötä. Työaika sijoittuu pääosin ennen huvipuiston aukeamista. Laitepesurilta odotamme reippautta, oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä yksin. Palkkaus on huvipuisto TES:n mukainen. Työsopimus tehdään määräaikaisena. Laitepesurin työt alkavat ennen huvipuistokauden alkua.

Aquaparkin allashuolto

Haku kaudelle 2019 on päättynyt.

Aquaparkin allashuoltotyöntekijöiden työtehtäviin kuuluu Aquaparkin allashuollon lisäksi Aquaparkin ja Campingin alueen hoitoa. Palkkaus Huvipuistoalan TES:n mukaan. Työsopimus tehdään määräaikaisena. Työ on ulkotyötä. Hakijan tulee olla 18 vuotta täyttänyt.