Vihertyöntekijä

Vapaamuotoinen hakemus + CV 8.3.2017 mennessä harri.lehtonen@tykkimaki.fi

Tykkimäen huvipuistoon ja Aquaparkkiin haetaan vihertyöntekijöitä. Työ sisältää huvipuiston ja Aquaparkin viheralueiden ja yleisilmeen siistinä ja huoliteltuna pitämisen asiakkaita varten. Vihertyöntekijöiltä odotamme oma-aloitteisuutta ja reippautta sekä 18 vuoden ikää. Työ on fyysistä ulkotyötä. Puutarha-alan kokemuksesta on hyötyä mutta ei välttämätöntä. Työaika sijoittuu pääosin ennen huvipuiston ja Aquaparkin aukeamista. Palkkaus on huvipuisto TES:n mukainen. Työsopimus tehdään määräaikaisena. Työt alkavat ennen huvipuisto kauden alkua.

Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kunnossapito

Vapaamuotoinen hakemus + CV 8.3.2019 mennessä tyohakemus.kunnossapito@tykkimaki.fi

Tykkimäen huvipuistoon haetaan kunnossapitotyöntekijöitä. Huvipuistolaitteiden ja -koneiden huolto- ja ylläpitotehtäviin haetaan kunnossapitotyöntekijöitä. Huvipuistokauden aikana 2-vuorotyö, muulloin päivätyö. Palkkaus Huvipuistoalan TES:n mukaan. Työsopimus tehdään määräaikaisena.

Tehtävä edellyttää sähkö, metalli- tai koneasennusalan koulutusta, lisäksi arvostamme kykyä työskennellä korkealla.

Laitesiistijä

Vapaamuotoinen hakemus + CV 8.3.2017 mennessä harri.lehtonen@tykkimaki.fi

Tykkimäen huvipuistoon haetaan laitesiistijää. Työ sisältää huvipuiston laitteiden siistimistä ja pesemistä. Hakijan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Työ on ulkotyötä. Työaika sijoittuu pääosin ennen huvipuiston aukeamista. Laitepesurilta odotamme reippautta, oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä yksin. Palkkaus on huvipuisto TES:n mukainen. Työsopimus tehdään määräaikaisena. Laitepesurin työt alkavat ennen huvipuistokauden alkua.

Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Aquaparkin allashuolto

Vapaamuotoinen hakemus + CV 8.3.2019 mennessä tyohakemus.kunnossapito@tykkimaki.fi

Aquaparkin allashuoltoon haetaan työntekijöitä. Työ sisältää Aquaparkin allashuollon lisäksi Aquaparkin ja Campingin alueen hoitoa. Palkkaus Huvipuistoalan TES:n mukaan. Työsopimus tehdään määräaikaisena. Työ on ulkotyötä. Hakijan tulee olla 18 vuotta täyttänyt.