Avoimet työpaikat Tykkimäellä

Hakuaika kauden 2020 kesätyöpaikkoihin on 1.2-23.2.2020. Hakulomake avautuu 1.2.2020. Pysy ajan tasalla seuraamalla tätä sivua ja Facebook-sivuamme. Tutustu tehtäväkuvauksiin täältä.

Avoimet työpaikat ajalle:

Tykkimäen Huvipuisto 16.5.–29.8.
Tykkimäki Aquapark 6.6.–9.8.
Kunnossapito maalis – lokakuu

Tykkimäki Camping 15.5.-29.8. Hakuaika päättyy 29.2.2020.

Tykkimäki etsii kesäksi 2020 n.200 kesätyöntekijää joilla on TYKIMPI asiakaspalveluasenne. Kaikki työnkuvat pitävät sisällään asiakaspalvelua joka on Tykkimäellä aina oltava ensiluokkaista! Emme vaadi aikaisempaa työkokemusta kunhan olet innokas oppimaan ja asenne kunnossa.

Tänä vuonna Tykkimäelle voivat hakea jo 2004 vuonna syntyneet! Osa työtehtävistä vaatii 18 vuoden ikää, mutta viimeistään tänä vuonna 16 vuotta täyttäville löytyy nyt myös useampia työtehtäviä. Tarkemmat ikärajat työtehtäviin löytyvät kesätöiden tehtäväkuvauksista.

Edellytämme hakijalta sujuvaa suomenkielen- sekä englanninkielentaitoa joilla pärjäät asiakaspalvelutilanteissa. Työ on vastuullista ja itsenäistä mutta myös palkitsevaa ja opettavaista. Työskentely huvipuistossa kerryttää korvaamatonta työkokemusta ainutlaatuisessa työympäristössä muiden huipputyyppien joukossa. Lisäksi pääset nauttimaan riemukkaista henkilöstöeduista! Tervetuloa mukaan!

Palkkaus on Huvipuistoalan TES:n mukaan. Työsopimus tehdään määräaikaisena. Työaikasi määräytyy pääosin huvipuiston ja Aquaparkin aukiolojen mukaan. Palkkaamme työntekijät ensisijaisesti koko kesäkaudeksi (touko-elokuu).

Hakijat valitaan haastatteluun hakemuksen perusteella. Haastattelupyyntö tulee viestinä sähköpostiisi helmikuun lopussa. Työhön valituille ilmoitetaan sähköpostitse 31.3 mennessä, jonka jälkeen koulutamme työntekijät työtehtäviinsä toukokuussa 4.-15.5. välisenä aikana.

Alla lueteltuihin kesätyöpaikkoihin haetaan hakulomakkeella tykkimäen nettisivuilla – hakulomake avautuu 1.2.2020.

 • Laitekuljettaja
 • Pelien hoitaja ja Kusti Shop työntekijä
 • Lippukassa huvipuisto/Aquapark
 • Maskotit Kusti ja Kerttu
 • Kioskityöntekijä
 • Pikaruokatyöntekijä
 • Ravintolatyöntekijä (Ravintola Loiske Aquapark)
 • Siistijä
 • Järjestyksenvalvoja
 • Aquaparkin allasvalvoja
 • Yövalvoja (Huvipuisto ja Camping)

Erityisvaatimukset:

 • Järjestyksenvalvojilta edellytämme voimassa olevaa järjestyksenvalvojakorttia. Ensiaputaito sekä aikaisempi työkokemus katsotaan hakijan eduksi.
 • Kioskien ja pikaruokapaikkojen henkilökunnalta edellytämme hygieniapassia. Anniskelupassi sekä aikaisempi työkokemus katsotaan hakijan eduksi.

Järjestyksenvalvojakortti ja hygieniapassi tulee olla suoritettuna puiston auetessa, voit hakea työtä vaikka sinulla ei vielä hakuvaiheessa ole ko. kortteja.

ESIMIESTEHTÄVÄT

Seuraaviin tehtäviin haetaan vapaamuotoisella hakemuksella 1.3 mennessä. Lähetä hakemus osoitteeseen: rekrytointi@tykkimaki.fi
· Hakijan tulee olla 18 vuotta täyttänyt.
· Palkkaus huvipuisto TES:n mukainen.
· Työsopimus tehdään määräaikaisena.
· Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

VUOROPÄÄLLIKKÖ HUVIPUISTO JA AQUAPARK
Tykkimäen huvipuistoon ja Aquaparkiin haetaan vuoropäälliköitä. Tehtävä edellyttää aikaisempaa työkokemusta Tykkimäen vapaa-aikakeskuksen työtehtävistä sekä järjestyksenvalvojakorttia.
Työvuorossasi vastaat kausityöntekijöiden ohjaamisesta ja autat työvuoroihin ja työhön liittyvissä asioissa. Olet tsemppaava ja innostava tuki ja apu, aina paikalla tarvittaessa sekä kykenet itsenäiseen työhön. Liikut aktiivisesti kentällä ja työskentelet osana tiimiäsi. Olet luotettava ja vastuuntuntoinen, innokas oppimaan ja asenne kunnossa. Työaika määräytyy huvipuiston tai Aquaparkin aukiolojen mukaan.

VUOROPÄÄLLIKKÖ RAVINTOLA LOISKE
Tykkimäen Aquaparkin ravintola Loiskeeseen haetaan vuoropäällikköä. Työaika on huvipuistokauden aikana 2- vuorotyö. Tehtävä edellyttää hygienia- ja anniskelupassia sekä aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta. Alan koulutus katsotaan hakijan eduksi.
Vuoropäällikkönä toimit päivittäin ravintolatyöntekijöiden esimiehenä. Olet osa ravintolahenkilökuntaa, vastaat ravintolan päivittäisistä toiminnoista ja raportoit niistä eteenpäin ravintolapäällikölle. Päivittäiseen työhösi kuuluu ravintolatyön ohella tilausten teko, kuormien purku, varastojen ylläpito, ravintolatyöntekijöiden opastus ja ohjeistus.
Olet tsemppaava ja innostava tuki ja apu, aina paikalla tarvittaessa. Olet luotettava, vastuuntuntoinen ja huolehtivainen, innokas oppimaan ja asenne kunnossa.

PIKARUOKA KYMPPI
Huvipuiston pikaruokapisteisiin haetaan työntekijöitä, joille ravintolassa työskentely on jo tuttua. Tehtävä edellyttää hygieniapassia sekä aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta. Anniskelupassi sekä alan koulutus katsotaan hakijan eduksi.
Kymppinä toimit pikaruokapisteiden luottopakkina, osana toimipisteesi myyntitiimiä. Vastaat päivän aikana työpisteen päivittäisistä toiminnoista ja raportoit niistä kioskiesimiehille. Opastus ja ohjeistus kuuluvat päivittäiseen työhösi muiden toimipisteen töiden lisäksi. Kymppinä kerrytät vertaansa vailla olevaa työkokemusta esimiehen ensi askeleista.

KUNNOSSAPITO

Seuraaviin tehtäviin haetaan vapaamuotoisella hakemuksella 6.3. mennessä. Lähetä hakemus osoitteeseen: tyohakemus.kunnossapito@tykkimaki.fi
· Hakijan tulee olla 18 vuotta täyttänyt.
· Palkkaus huvipuisto Tes:n mukainen
· Työsopimus tehdään määräaikaisena.
· Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työtehtävät sijoittuvat ajalle huhti-lokakuu.

KUNNOSSAPITO
Tykkimäen Huvipuistoon haetaan kunnossapitotyöntekijöitä. Huvipuistolaitteiden ja – koneiden huolto- ja ylläpitotehtäviin haetaan kunnossapitotyöntekijöitä. Työ on huvipuistokauden aikana 2-vuorotyö.
Olet ahkera ja vastuuntuntoinen, reipas ja hyvä tyyppi. Tehtävä edellyttää sähkö, metalli- tai koneasennusalan koulutusta, lisäksi arvostamme kykyä työskennellä korkealla.

VIHERTYÖNTEKIJÄ
Tykkimäen huvipuistoon ja Aquaparkiin haetaan vihertyöntekijöitä. Työ sisältää huvipuiston ja Aquaparkin viheralueiden ja yleisilmeen siistinä ja huoliteltuna pitämisen asiakkaita varten. Vihertyöntekijöiltä odotamme oma-aloitteisuutta ja reippautta. Työ on fyysistä ulkotyötä. Puutarha-alan kokemuksesta on hyötyä mutta ei välttämätöntä. B-ajokortti katsotaan hakijan eduksi. Työaika sijoittuu pääosin ennen huvipuiston ja Aquaparkin aukeamista.

AQUAN ALLASHUOLTO

Aquaparkin allashuoltoon haetaan työntekijöitä. Työ sisältää Aquaparkin allashuollon lisäksi Aquaparkin ja Campingin alueen hoitoa. Työ on ulkotyötä.

CAMPING

Seuraaviin tehtäviin haetaan vapaamuotoisella hakemuksella 29.2. mennessä. Lähetä hakemus + CV osoitteeseen: ari.torvikoski@tykkimaki.fi

LEIRINTÄALUETYÖNTEKIJÄ

Tykkimäen Camping hakee leirintäaluetyöntekijöitä vastaanottoon ja siivoukseen. Hakijalla tulee olla suoritettuna hygienia- ja anniskelupassi, ja B-ajokortti. Työt sijoittuvat ajalle 15.5–30.8.2020. Työsopimus tehdään määräaikaisena. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja työaika sijoittuu klo.8.00–23.00 väliselle ajalle. Tehtävän palkkaus määräytyy Matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevan työehtosopimuksen mukaisesti.