Avoimet työpaikat Tykkimäellä 

Tykkimäki hakee Aquaparkiin
VUOROPÄÄLLIKKÖÄ

ajalle 5.6.-12.8. Vapaamuotoinen hakemus + CV 29.4. mennessä osoitteeseen  anni.syrjanen(at)tykkimaki.fi

Aquaparkiin haetaan vuoropäällikköä. Palkkaus on huvipuisto TES:n mukainen. Työsopimus tehdään määräaikaisena. Työaikasi määräytyy Aquaparkin aukiolojen mukaan. Tehtävä edellyttää järjestyksenvalvojakorttia. Aikaisempi esimieskokemus katsotaan eduksi. Työvuorossasi vastaat kausityöntekijöiden ohjaamisesta ja autat työvuoroihin ja työhön liittyvissä asioissa. Olet tsemppaava ja innostava tuki ja apu, aina paikalla tarvittaessa sekä kykenet itsenäiseen työhön. Liikut aktiivisesti kentällä ja työskentelet osana tiimiäsi. Olet luotettava ja vastuuntuntoinen, innokas oppimaan ja asenne kunnossa.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Tykkimäki hakee Aquaparkin Ravintola Loiskeeseen 
KOKKEJA

keittiön työtehtäviin ajalle 8.6.–11.8.Vapaamuotoinen hakemus + CV 29.4. mennessä osoitteeseen aino.simola(at)tykkimaki.fi

Työnkuva pitää sisällään aamiais- ja buffet-pöydän sekä ala carte- ja pikaruoka-annosten valmistamista sekä asiakaspalvelua.

Olet reipas ja oma-aloitteinen, iloinen asiakaspalvelija. Ajoittain työpäivät voivat olla kiireisiä, joten perusominaisuuksiisi olisi hyvä kuulua paineensietokykyä ja joustavuutta. Olet ripeä ja aikaansaava, tartut tuumasta toimeen. Elintarvikehygienia ja huolellisuus rahankäsittelyssä vaativat rauhallisuutta ja tarkkuutta kiireen keskellä.

Hakijan tulee olla vuonna 2001 tai aiemmin syntynyt. Hakijalta edellytetään hygieniapassia. Anniskelupassi, alan koulutus sekä aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi.

Palkkaus Huvipuistoalan TES:n mukaan. Työsopimus tehdään määräaikaisena.