Skip to content

Huvipuistokesä on täällä

Kesällä Tykkimäellä huvitellaan ja herkutellaan!

Osta rannekkeet

 

Tykkimäen kesäkausi on käynnistynyt ja edessä on taas koko kesä huvittelua ja herkuttelua. Talvikaudella huvipuistossa on huhkittu uudistusten parissa. Ravintola Raveliini on saanut talven aikana upean uuden ulkoasun, ja samalla myös ravintolan ruokalista on uudistunut. Samoin huvipuiston Karkkimaa on uudistunut, jotta huvittelupäivä olisi entistä makeampi. Tykkimäelle saapuminen on helppoa ja vaivatonta ja huvipuiston välittömästä läheisyydestä löydät runsaasti maksutonta pysäköintitilaa.

Kesällä 2022 avautuva Tykkimäki Resort on kotimaan matkailun uusi helmi, joka tarjoaa asteen verran fiinimpää lomailua.

Osta rannekkeet

 

Uudistunut ravintola Raveliini

Ravintola Raveliini on saanut talven aikana kokonaan uuden upean ilmeen! Mittavien uudistustöiden myötä myös ravintolan valikoima on päivittynyt kesäkaudelle 2022. Uutuutena ravintolassa aloittaa herkullinen PizzaBuffet!

Uudistuksien myötä, Raveliinin ravintolasaliin on tuotu asiakaskäyttöön uusia mukavia ja moderneja loosseja sekä kassalinjasto on uudistettu kokonaan. Asiakaswc:t ovat myös saaneet uuden raikkaan ja värikkään ilmeen, jonka inspiraationa toimii sademetsä.

Kesällä Raveliinissa herkutellaan huvipuistopäivän lomassa maukkaan PizzaBuffetin, à la carte -listan annoksien tai perinteisemmän lounas- buffetin muodossa. Jälkiruoaksi voi vielä napata mieleiset irtonamut uudesta jälkkärivaunusta.

Tutustu ruokalistaan

Tykkimäki Resort

Tykkimäki Resort on kotimaanmatkailun uusin tähti, jollaista Suomessa ei ole aiemmin nähty – huippulaadukas resort-kokonaisuus muodostuu huviloista, villoista, glamping- ja camping -alueista.

Tykkimäki Resort avataan vaiheitta kesällä 2022. Tykkimäki Resortissa palveleva Lammenranta Kitchen & Bar avataan kesäkuun alussa ja ravintola palvelee ympäri vuoden.

Lue lisää

Kesäkonsertit tulevat taas

Tykkimäen suositut kesäkonsertit tuovat jälleen kesällä huvilavetille suomalaisen musiikkikentän kirkkaimmat tähdet. Huvipuiston tunnelma ja kauniit kesäillat takaavat, että konsertti-illat eivät jätä kylmäksi.

Lue lisää

Kouvolan komein Karkkimaa

Tykkimäen uudistuneesta Karkkimaasta saat huvipuistopäivästä mukaan taatusti maistuvat ja makeat tuliaiset ja matkamuistot. Uudistunut Karkkimaa on entistä värikkäämpi ja makeampi. Voit napata ostoskoriin valikoiman suosikki-irtokarkkejasi tai vaikka ikonista Kouvolan Lakritsia.

Miten Tykkimäelle pääsee?

Tykkimäelle on helppoa saapua niin omalla autolla, kuin julkisilla.
Huvi- ja vesipuistossa on runsaasti maksutonta pysäköintitilaa ja pääset helposti kävellen huvipuistosta Aquaparkiin. Kouvolan Prisman katon alla sijaitsevaan Actionparkiin on myös helppoa ja vaivatonta tulla pitämään hauskaa ja autosi saat katettuun parkkihalliin.

Saapumisohjeet

 

Tilaa Tykkimäen uutiskirje!

Kuulet ensimmäisenä jännittävistä uutuuksista ja parhaista tarjouksista.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 

Hae sivustolta