Tykkimäen Huvipuisto palvelee huvipuistokävijöitä myös tänä kesänä – huvipuisto avautuu 10.6. klo 11.

Suomen kolmanneksi suurin huvipuisto, Tykkimäen Huvipuisto, avaa huvipuistokautensa 10.6.2020 klo 11.00. Ensimmäisenä avautuu huvipuisto ja samalla viikolla avataan myös Tykkimäen vesipuisto, Aquapark.

Tykkimäki haluaa tarjota myös tänä poikkeuksellisena kesänä mahdollisuuden viettää kesän parhaan päivän huvittelun merkeissä. Tykkimäen huvipuistoalue on rakennettu kauniin suomalaisen luonnon keskelle, jonka laaja huvittelualue tarjoaa erinomaiset puitteet voimassaolevien viranomaismääräyksien sekä huvipuiston omien ohjeistuksien asianmukaiselle noudattamiselle.

– Olemme erittäin iloisia voidessamme ilmoittaa, että Tykkimäki palvelee asiakkaita myös tänä poikkeuksellisena kesänä. Asiakkaiden sekä henkilökunnan terveys on meille ensiarvoisen tärkeää ja olemmekin tehneet paljon toimenpiteitä turvallisen huvittelun takaamiseksi sekä kesän parhaan huvipuistopäivän rakentamiseksi, kertoo Tykkimäen toimitusjohtaja Sakari Pasanen.

Huvipuistossa käytäntöön tulevat turvallisuustoimenpiteet on laadittu yhdessä muiden Suomen huvipuistojen ja kansainvälisen kattojärjestön IAAPA:n kanssa. Huvipuiston alueelle sekä muihin palveluihin otetaan rajallinen määrä asiakkaita kerrallaan. Huvipuistoalueelta löytyy useita käsienpesupisteitä sekä käsien desinfiointimahdollisuuksia. Laaja huvipuistoalue mahdollistaa turvavälien noudattamisen laitejonoissa ja henkilökunta huolehtii omalta osaltaan turvavälien toteutumisesta myös laitteissa. Samaan perhekuntaan kuuluvien henkilöiden on kuitenkin mahdollista olla laitteissa vierekkäin.   

–  Ravintoloissa ja kahviloissa olemme lisänneet asiakaspaikkoja ulos ja suosittelemmekin asiakkaita nauttimaan tarjoiluista mahdollisuuksien mukaan ulkona. Huvipuistossa muistutamme asiakkaita hyvästä hygieniasta erilaisin opastein ja kuulutuksin, lisää Pasanen.

Tykkimäki suosittelee ostamaan rannekkeet etukäteen verkkokaupasta, jotta asiakas voi varmistaa sisäänpääsyn huvipuistoon haluttuna ajankohtana. Tänä kesänä huvipuistossa ei ole käytössä ilmaista sisäänpääsyä, vaan kaikki asiakkaat ostavat rannekkeen. Tällä toimintamallilla varmistetaan turvallinen huvittelu niille, jotka haluavat tulla laitehuvittelemaan. Rannekehintaa on laskettu normaalista hinnoittelusta, ja tänä kesänä ranneke maksaa 27 € /hlö ennakkoon ostettuna tai 29 €/hlö lippukassalta ostettuna. Alle 90 cm huvittelijat pääsevät maksutta.

– Huvipuistoon voidaan ottaa kerrallaan rajattu määrä asiakkaita, joten suosittelemme hankkimaan rannekkeet ennakkoon. Rajoitetulla asiakasmäärällä huvipuistoalue voidaan pitää tarvittavan väljänä sekä turvallisena, ja näin mahdollistaa ikimuistoinen huvipuistopäivä koko perheelle,” toteaa Pasanen.

Tykkimäki Aquapark avautuu 13.6. klo 11.00 ja Tykkimäki Actionpark 15.6. klo 11.00. Molemmissa puistoissa on käytössä rajoitetut asiakasmäärät ja liput suositellaan hankittavan Tykkimäen verkkokaupasta sisäänpääsyn varmistamiseksi.

 

Tykkimäki on Suomen kolmanneksi suurin huvipuisto, joka on perustettu vuonna 1986 Lasten Päivän Säätiön toimesta. Huvipuisto sijaitsee Kouvolassa kauniin Salpausselän harjun päällä, historiallisella Tykkimäen alueella. Huvipuiston lisäksi Tykkimäeltä löytyy vesipuisto Aquapark sekä aktiveettipuisto Actionpark. Vuosittain puistoissa vierailee yli 250 000 iloista huvittelijaa.