Iloista mieltä lahjaksi!

Lahjakortit

Lahjakortteja Tykkimäen puistoihin voit ostaa Kouvolan Actionparkista sekä huvipuistokaudella huvipuiston lippukassojen infosta puiston aukioloaikoina. Lahjakortit ovat voimassa kauden loppuun, eli jos ostat tuotteen kevättalvella, lahjakortti on käytettävä saman vuoden huvittelukaudella. Actionparkin lahjakortit ovat voimassa yhden vuoden ostopäivästä. 

Kausikortti lahjaksi

Anna lahjaksi isosti iloa! Voit antaa myös jonkin Tykkimäen kausikorteista lahjaksi. Tutustu eri passivaihtoehtoihin 

Lahjaksi ostamista varten tarvitset lahjansaajan kasvokuvan sähköisessä muodossa, ja alle 18-vuotiaan lahjan saajan vanhemman suostumuksen. Hakemus tehdään Nettikioskissa, ja valmis kortti on noudetaan huvipuiston infosta. Actionpassit noudetaan Actionparkin kassalta. Talvikaudella valmiit passit noudetaan Kouvolan Actionparkin kassalta. Jos et pääse itse noutamaan lahjaksi ostamaasi kausikorttia, voit lähettää Nettikioskiostosta saamasi tilausvahvistuksen postitse erillisessä kuoressa lahjan saajalle. Voit tulostaa lahjakäärön tilausvahvistuksen saatteeksi.

Siirry Nettikioskiin

Lataa tästä lahjakäärö kausikortille 

Lahjaostot Nettikioskista

Jos haluat antaa lahjana Nettikioskista ostamasi lipputuotteen, voit tulostaa tästä sille taiteltavan lahjakäärön. Ranneke- ja lipputuotteita tulevat myyntiin keväällä. Actionparkin rannekkeet ovat myynnissä vain Actionparkin kassalla.

Ohjeet Nettikioskituotteen lahjakäärön käyttöön:

  • Lataa ja tulosta pdf.
  • Rastita ostamasi tuotteen kohta. Voimassaoloaikaa varten voit katsoa valitsemasi kohteen mukaisen aukioloajoista viimeisen aukiolopäivän tai konserttipäivän
  • Kirjoita sammakkojen välissä olevaan laatikkoon onnitteluviestisi.
  • Taita kolmeen osaan pystysuunnassa, tee ensimmäinen taitos katkoviivan kohdalta ja taita sammakot sisälehdeksi.
  • Tulosta, taita ja laita Nettikioskiostosta saamasi tilausvahvistus lahjakäärön sisälle. 
  • Voit sulkea käärön tarralla tai teipillä.
  • Älä käytä pelkkää lahjakääröä postituskuorena. Jos haluat lähettää postitse lahjatuotteen, sulje se erilliseen kirjekuoreen turvallisuussyistä.

Lataa tästä lahjakäärö ranneke- tai lipputuotteelle

Siirry Nettikioskiin