Tykkimäki, Loop Fighter
Tykkimäki, Loop Fighter

Kausikortit

Huvittelun hevijuuserille paras ostos on kausikortti. Kausikorttia näyttämällä saat lippukassalta rannekkeen, johon kyseinen kausikortti oikeuttaa – vaikka joka päivä kausikortin voimassaolon ajan! Tutustu eri korttivaihtoehtoihin ja tee tilauksesi. Tilaukset vain Kustin Nettikioskista. Kausikortit noudetaan huvipuiston aukioloaikojen mukaan lippukassojen infopisteestä, ja Actionpassi Actionparkin kassalta. Kausikortit ovat henkilökohtaisia. Ostoa varten sinulla pitää olla passin haltijan kasvokuva sähköisessä muodossa. Passin valmistumisesta ei tule erillistä viestiä. Passi on yleensä valmiina noudettavaksi 1-3 päivän kuluessa tilauksesta. Ennen passin valmistumista tilausvahvistusnumeron esittämällä voi saada rannekkeen kassalta.

Talvikaudella ennen huvipuistokauden alkua myös huvipuiston ja Aquaparkin kausikortit toimitetaan noudettavaksi Actionpark Kouvolan kassalle, Prisma-keskus Kouvola, Tommolankatu 9.

Tykkimäki, Kustin Nettikioski

 

 

 

Actionpassi 300 €

Actionpassilla voit käydä Tykkimäki Actionparkissa vaikka joka päivä. Voimassa vuoden ostopäivästä ja passi käy sekä Kouvolassa että Lahdessa. 

Timanttipassi 190 €

Timanttipassilla voit käydä vaikka joka päivä sekä huvipuistossa että Aquaparkissa. Kaikki huvipuiston laitteet, Atreenalin-seikkailurata ja Mukkelis Makkelis -touhupaviljonki, sekä vesipuisto kohteineen ovat käytössäsi koko kauden. Timanttipassilla vapaa pääsy iltakonsertteihin.

Kultapassi 120 €

Kultapassilla vapaa pääsy huvipuiston  kaikkiin laitteisiin, Atreenalin-seikkailuradalle sekä Mukkelis Makkelis -touhupaviljonkiin koko kauden ajan. Kultapassilla vapaa pääsy myös iltakonsertteihin.

Aquapassi 90 €

Aquapassillla saat vapaan pääsyn Aquaparkin aaltoihin, lämpimiin löylyihin ja hurjiin liukuihin vaikka joka päivä koko kauden ajan

Kausikortit myynnissä vain Nettikioskista. Talvikaudella valmiit passit noudetaan Kouvolan Actionparkin kassalta.

Muut tuotteet

  • Actionparkin kassalta voit ostaa myös rannekelahjakortteja huvipuistoon, vesipuistoon ja Actionparkiin.
  • Actionparkin kymmenen kerran kortin eli Kymppipassin voi ostaa Actionparkin kassalta hintaan 150 €, ja se sisältää 10 päiväranneketta Actionparkiin. Muista poiketen, Kymppipassi ei ole henkilökohtainen, eli sitä voi käyttää myös kerralla usean henkilön rannekkeen maksuvälineenä. Voimassaoloaikaa ei ole rajattu.
  • Actionpassi ja Kymppipassi ovat voimassa myös Lahteen avattavassa Actionparkissa.