Skip to content

Majoitu mukavasti mökissä tai asuntoautossa

Majoitu mukavasti lähellä luontoa ja huvipuiston hurvittelua.

Varaa mökki

Mökit

Tykkimäki Campingillä majoitut ympäri vuoden saunallisissa lomamökeissä, joissa viihdyt helposti pidempäänkin. Kesäkaudella voit yöpyä myös edullisessa leirintämökissä. Hauskan päivän päätteeksi voit siis painaa pään tyynyyn aivan huvipuiston kupeessa.

Lue lisää

Leirintäalue

Leirintäalueella on reilusti viihtyisiä ja tilavia asuntoautopaikkoja. Kesäkaudella paikat täytetään tulojärjestyksessä, mutta talvikaudelle voit varata oman paikan vaikka koko kaamoksen ajaksi.

Lue lisää

Rantasauna

Tykkimäki Campingin rantasauna palvelee majoittujia kesäkaudella ja saunan voi vuokrata omaan käyttöön myös talvikaudella. Asteen verran ekstoottisemman saunakokemuksen saat aidosta savusaunasta!

Lue lisää

Pelit ja aktiviteetit

Leirintäalueella on kesäkaudella vuokrattavissa runsaasti erilaisia vapaa-ajan välineitä kaikille Käyrälammella liikkuville. Tule ottamaan tiukka minigolfmatsi tai suppailemaan Käyrälammen aalloille.

Lue lisää

Tykkimäki Camping
peruutusehdot

  • Jos peruutus tapahtuu viimeistään 21 vrk ennen saapumispäivää, veloitetaan käsittelykuluina 20 €.
  • Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 21 vrk, mutta viimeistään 14 vrk ennen saapumista, veloitetaan 25 % majoituksen hinnasta.
  • Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 14 vrk, mutta viimeistään 3 vrk ennen saapumista, veloitetaan 50 % majoituksen hinnasta.
  • Tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitetaan täysi hinta.

Sovitun matkapäivän tai kohteen muutos katsotaan peruutetuksi ja tällöin noudatetaan yllä olevia ohjeita. Mikäli asiakas jättää saapumatta, niin veloitetaan sovittujen palveluiden täysi hinta. Mikäli asiakas lähtee ennen sovittua ajankohtaa, niin käyttämättä jääneeltä ajalta veloitetaan täysi hinta.

Miten Campingille
pääsee?

Tykkimäelle on helppoa saapua niin omalla autolla, kuin julkisilla.
Huvi- ja vesipuistossa on runsaasti maksutonta pysäköintitilaa ja pääset helposti kävellen huvipuistosta Aquaparkiin ja Campingille. Kouvolan Prisman katon alla sijaitsevaan Actionparkiin on myös helppoa ja vaivatonta tulla pitämään hauskaa ja autosi saat katettuun parkkihalliin.

Saapumisohjeet


Rannekkeet ja hinnastot

Hinnasto

Tilaa Tykkimäen uutiskirje!

Kuulet ensimmäisenä jännittävistä uutuuksista ja parhaista tarjouksista.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Hae sivustolta