Skip to content

Majoitu mukavasti mökissä tai asuntoautossa

Majoitu mukavasti lähellä luontoa ja huvipuiston hurvittelua.

Varaa mökki

 

Mökit

Tykkimäki Campingillä majoitut ympäri vuoden saunallisissa lomamökeissä, joissa viihdyt helposti pidempäänkin. Kesäkaudella voit yöpyä myös edullisessa leirintämökissä. Hauskan päivän päätteeksi voit siis painaa pään tyynyyn aivan huvipuiston kupeessa.

Lue lisää

Leirintäalue

Leirintäalueella on reilusti viihtyisiä ja tilavia asuntoautopaikkoja. Kesäkaudella paikat täytetään tulojärjestyksessä, mutta talvikaudelle voit varata oman paikan vaikka koko kaamoksen ajaksi.

Lue lisää

Rantasauna

Tykkimäki Campingin rantasauna palvelee majoittujia kesäkaudella, saunan voi vuokrata omaan käyttöön myös talvikaudella. Asteen verran ekstoottisemman saunakokemuksen saat aidosta savusaunasta!

Lue lisää

Pelit ja aktiviteetit

Leirintäalueella on vuokrattavissa runsaasti erilaisia vapaa-ajan välineitä kaikille Käyrälammella liikkuville. Tule ottamaan tiukka minigolfmatsi tai suppailemaan Käyrälammen aalloille.

Lue lisää

Miten Campingille
pääsee?

Tykkimäelle on helppoa saapua niin omalla autolla, kuin julkisilla.
Huvi- ja vesipuistossa on runsaasti maksutonta pysäköintitilaa ja pääset helposti kävellen huvipuistosta Aquaparkiin ja Campingille. Kouvolan Prisman katon alla sijaitsevaan Actionparkiin on myös helppoa ja vaivatonta tulla pitämään hauskaa ja autosi saat katettuun parkkihalliin.

Saapumisohjeet

 


Rannekkeet ja hinnastot

Hinnasto

 

Tilaa Tykkimäen uutiskirje!

Kuulet ensimmäisenä jännittävistä uutuuksista ja parhaista tarjouksista.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 

Etsi nettisivuiltamme