Tykkimäki Actionpark
Tykkimäki Actionpark

Avoimet työpaikat Tykkimäellä 

 

Lahden Launeelle Prismakeskukseen helmikuussa avattava Actionpark Tykkimäki etsii

VUOROPÄÄLLIKKÖÄ

vauhdikkaaseen joukkoonsa. Toimit puiston vastuuhenkilönä ja ohjaat sen päivittäistä toimintaa. Toimit puiston työntekijöiden esimiehenä, osallistuen myös myyntiin ja asiakaspalveluun.

Haluat tekemiselläsi mahdollistaa puistossa vieraileville asiakkaillemme parhaan mahdollisen elämyksen. Silmäkulmastasi löytyy pilkettä ja hymy sekä nauru ovat sinulla herkässä. Olet valmis tarttumaan rohkeasti ruoriin ja ottamaan vastuun uuden puistomme toiminnasta ja hyvästä startista.

Tehtävässä pärjää avoin, oma-aloitteinen, ja sopivasti jämäkkä henkilö, joka ei hätkähdä vaihtelevia tilanteita. Aiemmasta esimieskokemuksesta on myös apua.

Uusi Actionparkkimme avataan helmikuussa. Sinun toivomme voivan aloittaa tehtävässä joulukuun aikana. Työhön perehdytys tapahtuu Kouvolan Prismakeskuksessa sijaitsevassa Actionparkissa.

Työsuhde on kokoaikainen – työaikasi on siis 37,5 h/vko. Työaikasi sijoittuvat Actionparkin aukioloaikojen mukaisesti (ma-pe 12-20, la-su 10-19). Tehtävän palkkaus määräytyy Huvi-, teema- ja elämyspuistoja koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Lisäksi Tykkimäen työntekijät saavat käyttöönsä S-ryhmän monipuoliset henkilöstöedut, jotka ovat käytössäsi kaikissa S-ryhmän toimipaikoissa ympäri Suomen.

Innostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV osoitteeseen rekrytointi@tykkimaki.fi. Hakuaika päättyy perjantaina 10.11.

Tykkimäki Actionparkit tarjoavat liikunnallista menoa ja mukavaa yhdessäoloa koko perheelle. Puiston suorituspaikat on suunniteltu yhteiseen tekemiseen. Actionparkissa voi järjestää myös vaikkapa liikunnalliset synttärit! Actionparkin konseptiin voit tutustua tarkemmin täällä: http://www.tykkimaki.fi/actionpark/.