Kausikortit

Huvittelun hevijuuserille paras ostos on kausikortti. Kausikorttia näyttämällä saat lippukassalta rannekkeen, johon kyseinen kausikortti oikeuttaa – vaikka joka päivä kausikortin voimassaolon ajan! Tutustu eri korttivaihtoehtoihin ja tee tilauksesi. Tilaukset vain Kustin Nettikioskista. Kausikortit noudetaan talvikaudella Actionparkin kassalta Kouvolan Prisma-keskuksesta ja huvipuistokauden alettua huvipuiston aukioloaikojen mukaan lippukassojen infopisteestä. Actionpassi ja Huoltajapassi noudetaan aina Actionparkin kassalta. Kausikortit ovat henkilökohtaisia. Ostoa varten sinulla pitää olla passin haltijan kasvokuva sähköisessä muodossa. Passin valmistumisesta ei tule erillistä viestiä. Passi on yleensä valmiina noudettavaksi 1-3 päivän kuluessa tilauksesta. Ennen passin valmistumista tilausvahvistusnumeron esittämällä voi saada rannekkeen kassalta.

Talvikaudella ennen huvipuistokauden alkua myös huvipuiston ja Aquaparkin kausikortit toimitetaan noudettavaksi Actionpark Kouvolan kassalle, Prisma-keskus Kouvola, Tommolankatu 9.

Tykkimäki, Kustin Nettikioski

 

 

 

Actionpassi 300 €

Actionpassilla voit käydä Tykkimäki Actionparkissa vaikka joka päivä. Passi on voimassa vuoden ostopäivästä. Henkilökohtainen. 

Huoltajapassi 150 €

Huoltajalle oma passi Actionparkiin puoleen hintaan! Tilattavissa vain samassa tilauksessa lapsen Actionpassin oston yhteydessä.Voimassa yhden vuoden ostopäivästä lukien. Henkilökohtainen.

Timanttipassi 190 €

Timanttipassilla voit käydä vaikka joka päivä sekä huvipuistossa että Aquaparkissa. Kaikki huvipuiston laitteet, Atreenalin-seikkailurata ja Mukkelis Makkelis -touhupaviljonki, sekä vesipuisto kohteineen ovat käytössäsi koko kauden. Timanttipassilla vapaa pääsy iltakonsertteihin. Henkilökohtainen. 

Kultapassi 120 €

Kultapassilla vapaa pääsy huvipuiston  kaikkiin laitteisiin, Atreenalin-seikkailuradalle sekä Mukkelis Makkelis -touhupaviljonkiin koko kauden ajan. Kultapassilla vapaa pääsy myös iltakonsertteihin. Henkilökohtainen. 

Aquapassi 90 €

Aquapassillla saat vapaan pääsyn Aquaparkin aaltoihin, lämpimiin löylyihin ja hurjiin liukuihin vaikka joka päivä koko kauden ajan. Henkilökohtainen. 

Kausikortit myynnissä vain Nettikioskista. Talvikaudella valmiit passit noudetaan Actionparkin kassalta Kouvolan Prisma-keskuksesta.

Kymppikortit

Actionparkin kymmenen kerran kortit eli Kymppikortin (150 €)  ja 2h Kymppikortin (90 €) voi ostaa Nettikioskista tai Actionparkin kassalta. Kymppipassi sisältää 10 päiväranneketta ja 2h Kymppipassi sisältää 10 kahden tunnin ranneketta Actionparkiin. Muista poiketen, Kymppipassit eivät ole henkilökohtaisia, eli sitä voi käyttää myös kerralla usean henkilön rannekkeen maksuvälineenä. Voimassaoloaikaa ei ole rajattu.

Muut tuotteet

  • Actionparkin kassalta voit ostaa myös rannekelahjakortteja huvipuistoon, vesipuistoon ja Actionparkiin. 
  • Talvikaudella myynnissä vain Actionparkin rannekkeet.